Belépés a fiókjába

Felhasználó név
Jelszó
Emlékezzen rám

Fiók készítése

A (*)-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Név
Felhasználó név
Jelszó
Jelszó ellenőrzése
Email
Email ellenőrzése
Mecsér Község

Mecsér Község

Cím: 9176 Mecsér, Fő u. 1.
Telefon / Fax: +36/96/216-512
e-mail: onkormanyzat@mecser.hu

Maecenas pretium purus in diam hendrerit eget consectetur felis condimentum. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aenean et mi id erat venenatis ornare dictum eu ante. Morbi nunc est, pretium vitae accumsan ac, luctus at nunc. Etiam vehicula, nibh id ultrices aliquam, quam velit gravida dolor, at mollis enim augue ac magna.

Vestibulum varius, diam eget dignissim fringilla, nisi dui dignissim nulla, id tincidunt neque neque ut neque. Praesent eu diam at felis eleifend semper a sed elit. Nullam eu aliquam est. Sed at orci turpis, vitae varius mi. Duis pharetra, sapien tempus dignissim tempus, tellus arcu tempor ante, et blandit metus libero non metus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae

This module provides search using the Smart Search component. You should only use it if you have indexed your content and either have enabled the Smart Search content plugin or are keeping the index of your site updated manually. Help.

The syndicate module will display a link that allows users to take a feed from your site. It will only display on pages for which feeds are possible. That means it will not display on single article, contact or weblinks pages, such as this one. Help

This module displays a random image from your chosen image directory. Help

Nincsenek képek

This module allows the displaying of a syndicated feed. Help

Nem adta meg a hírcsatorna URL-címét.

This module allows you to create your own HTML Module using a WYSIWYG editor. Help

Displays a set number of articles from a category based on date or random selection. Help

 •  
 • Mecséri rendeletek gyűjteménye 2002-2016:

   

   

   

   
 • Minden évben megrendezésre kerül a mára már nemzetközi hírnevűvé nőtt Ladikos Fesztivál melyet településünkön a Mosoni-Duna festői szépségű környezetében rendeznek meg...

  A fesztiválról részleteiben itt tájékozódhat:

  www.ladikosfesztival.hu

   
 • Lébényi Általános Iskola és AMI

  Mecséri Tagiskolája

  Cím: 9176 Mecsér Dózsa utca 19.

  Tel.: 96-215 593

  e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  iskolaigazgató /Lébény/ Sárvári István tel.: 06-30-9737832

  tagiskola vezető / Mecsér/ Knollné Élő Zsuzsanna tel.: 06-20-2398362

  Mecsér Község Gyermekeiért Alapítvány

  adószám: 18981283-1-08

  Az iskola bemutatása

  Az iskola a Magyarok Nagyasszonya templom mögött található, a töltés választja el a mögötte folyó Mosoni-Dunától. Csendes hely, első-és hátsó füves udvarral, minden oldalról bekerítve. Az első udvar parkosított jellegű, a hátsó udvar a játszó udvar, udvari játékokkal, tetős padokkal, szalonnasütő –és bográcsozó hellyel. A tanulók egészséges, esztétikus környezetben tanulhatnak. Az iskola épülete az évek során folyamatosan korszerűsödött. Az iskolában a tanulói létszám miatt 2 tanteremben folyik az oktatás, valamint egy tornaszoba, egy játszó szoba, egy informatika terem, ebédlő-és táncterem, egy, a „Régi idők iskoláját” idéző terem áll a tanulók és tanítóik rendelkezésére. Minden oktatás-technikai és személyi feltétel adott a zavartalan oktató-nevelő munkához.

  A Lébényi Általános Iskola és AMI Mecséri Tagiskolája állami fenntartású tagintézmény. A Lébényi Általános Iskola és AMI tagiskolájaként működik a 2011/12-es tanév óta. 2006 óta csak alsó tagozattal, 1-4. osztállyal, 1-2. o. és 3-4. o. bontásban. A tagiskolába jelenleg 15 tanuló jár, a 22 felsős tanulót Lébénybe iskolabusz szállítja. Egy napközis tanulócsoport működik. Iskolánkban jelenleg két pedagógus tanít teljes munkaidőben, a többi pedagógus óraadó /német, ének, néptánc, gyógytestnevelés, logopédus, gyógypedagógus, hitoktató/.

  A tanulók első osztálytól kezdve tanulnak német nyelvet, az 1-2. osztály heti 2 órában, a 3-4. osztály heti 3 órában. A mindennapos testnevelés keretében heti egy alkalommal néptánc órán vesznek részt a tanulók. Az 1. 2. 3. osztályokban a kötelező két ének óra egyikén furulyán tanulnak a gyerekek. A 3. osztályosok a 2015-16-os tanévben úszásoktatáson vesznek részt Mosonmagyaróváron. Az anyaiskola által meghirdetett versenyeken, levelezős versenyen – változó létszámmal – részt veszünk. A rászoruló tanulókat logopédus, gyógypedagógus fejleszti tanórán kívüli foglalkozáson.

  Fontosnak tartjuk az együttműködést a helyi óvodával.

  Mindez a következőkben nyilvánul meg: - Együtt megyünk autóbusszal színházba. - Az iskolások az óvodában Lucázást adnak elő. – Az iskolai Egészségnapon egy kis kóstolóra hívjuk az ovisokat és nevelőiket. - A karácsonyi-és a farsangi műsort, valamint a Gyermeknapot is együtt rendezzük. - Nyílt napot tartunk tavasszal a leendő első osztályosoknak és szüleiknek. – A tanév végi kirándulásra meghívtuk már két alkalommal az elballagó ovisokat és az óvó néniket. - A nyári napközis táborba jelentkezhettek a leendő első osztályosok is. Fontos, hogy a kis létszám miatt a fent említett programokon összefogjunk az óvodával. Célunk, hogy az óvodások és a szüleik megismerkedjenek az iskola életével.

  A ”hétköznapokat” a tanév során sok-sok változatos program tarkítja. Ezek az események a képgalériában megtekinthetők.

   
 • 2.5. Nyilvános kiadványok

   

  Címe: Mecséri hírmondó

  Mecsér Község Önkormányzatának közéleti lapja

   

  Terjesztés: ingyenes kiadvány, a terjesztést Mecsér Község Önkormányzata végzi.

This module shows a list of the most recently published and current Articles. Some that are shown may have expired even though they are the most recent. Help

1. oldal / 10

Monthly Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Connect with us

Közérdekű információk